DOBRODOŠLI U NAŠ WEB SHOP

Molimo Vas da prije korištenja detaljno pročitate Uvjete i Odredbe naše web stranice www.mayantu.hr (u daljnjem tekstu Stranice, Shopa, Usluga) koju vodi i uređuje GYMNASIUM D.O.O. (mi, naše, GYMNASIUM).

Uvjeti se odnose na sve posjetitelje, korisnike i sve ostale koji posjećuju ili koriste naše usluge. Pristupajući i koristeći naše Stranice pristajete na ove Uvjete. Ako niste suglasni sa nekim dijelom naših uvjeta ne možete pristupiti korištenju Usluge.

INFORMACIJE O NAMA

Sljedeći Uvjeti i Odredbe prodaje odnose se na ponude i proizvode na stranici www.mayantu.hr, koju posjeduje i održava :

GYMNASIUM D.O.O.
Čazmanska 2, Zagreb
Tel: +385 98 248 615
Email: info@gymnasium-naklada.hr
OIB: 89321962182

PRISTUP NAŠOJ STRANICI

Pristup našoj stranici je dozvoljen na privremenoj osnovi, i zadržavamo pravo da povučemo ili obustavimo Uslugu na našoj stranici bez prethodne najave. Mi nismo odgovorni ako zbog bilo kojeg razloga naša stranica nije dostupna u određeno vrijeme ili određeni period.
S vremena na vrijeme, možemo onemogućiti pristup nekim dijelovima naše Stranice, ili cijeloj stranici, korisnicima koji su na njoj registrirani.
Vi ste odgovorni za sve potrebne postavke da bi imali pristup našim stranicama.
Vi ste odgovorni da osigurate da sve osobe koje pristupe našoj Stranici preko vaše internet konekcije budu obaviješteni o ovim Uvjetima i da ih poštuju.

PRAVO NA INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Mi smo vlasnici licence za svo intelektualno vlasništvo na našoj Stranici, i sve materijale koji su objavljeni na njoj. To se odnosi, ali nije ograničeno, na dizajn, izgled, pojavu, grafiku, fotografije. Sve navedeno zaštićeno je zakonom o copyright-u i odnosi se na cijeli svijet. Sva prava su pridržana i rezervirana. Svi tekstovi i slike vlasništvo su GYMNASIUM D.O.O., osim ako nije drugačije naznačeno.
Možete isprintati jednu kopiju, ili pohraniti podatke, sa bilo koje naše stranice za vašu osobnu upotrebu i možete sa drugim ljudima kojima surađujete podijeliti materijale sa naše stranice, isključivo ako nas navedete kao izvor informacija.
Ne dozvoljavamo modificiranje papirnatih ili digitalnih kopija materijala koje ste isprintali ili pohranili sa naše stranice u bilo kojem obliku, te ne smijete koristiti ilustracije, fotografije , video ili audio uratke ili grafike odvojeno od teksta uz koji su objavljene.
Molimo vas također da nas uvijek obavijestite o korištenju materijala s naših stranica,i da nas navedete kao autore ( ilil koautore) materijala sa naših Stranica.
Ne smijete koristiti materijale s naših stranica za promidžbene svrhe bez da ste dobili licencu i dozvolu od nas kao posjednika licence.
Ponosni smo i zadovoljni ako dijelite sadržaj u nekomercijalne svrhe, pod uvjetom da dodate naše ime, zaslugu i link na naš Web site.
Ako printate, kopirate ili pohranjujete bilo koji dio naše Stranice i kršite Uvjete i odredbe, vaše pravo na korištenje ove stranice je odmah ukinuto, i morate odmah, po našem mišljenju vratiti, te uništiti kopije materijala koje ste napravili.

NAPLATA I PLAĆANJE

Sve narudžbe koje su zaprimljene biti će procesirane u lokalnoj valuti Hrvatska kuna (HRK).
Jedini izuzetak je kod kupovine Paypal-om kada je službena valuta EUR-o.
Ukupna cijena vaše narudžbe je sastavljena od cijene proizvoda + cijene dostave.

Cijene postavljene na web shopu su maloprodajne, izražene u kunama i u njima je sadržan pripadajući PDV. Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške.

METODE PLAĆANJA

Uplate na naš račun općom uplatnicom, putem internet bankarstva, ili prilikom pouzeća proizvoda.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Ako želite otkazati narudžbu, možete to učiniti tako da nas odmah kontaktirate na mail info@gymnasium-naklada.hr ili putem telefona na broj +385 98 248 615.

Ako je Vaša narudžba već poslana u vrijeme Vašeg otkazivanja, molimo Vas da pošaljete narudžbu nazad, o svome trošku preporučenom poštom, kako bi mogli pratiti da se paket ne izgubi. Mi nismo odgovorni ako poslani paket ne stigne natrag nama.

OPIS PROIZVODA

Svaki kupljeni proizvod prodan je na temelju svog opisa. Trudimo se osigurati što vjerniji prikaz proizvoda, te da su opisi točni i precizni. Sve materijale, fotografije i tekst postavljamo na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. 

PROMJENE

Zadržavamo pravo na modifikaciju i promjenu ovih Uvjeta i Odredbi u bilo koje vrijeme. Stoga su Korisnici dužni prije svakog korištenja Internetske stranice https://gymnasium-naklada.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na https://gymnasium-naklada.hr. Zadržavamo pravo da sami odlučimo na što se sve odnose materijalne promjene. Ako nastavite koristiti našu stranicu nakon promjene uvjeta, smatramo da na nove uvjete pristajete i oni se automatski odnose na Vas.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate dodatnih pitanja u vezi ovih uvjeta korištenja molimo da nas kontaktirate na mail : info@gymnasium-naklada.hr Ovi uvjeti i odredbe odnose se samo na narudžbe koje su napravljene preko web shopa na adresi https://gymnasium-naklada.hr/